tirsdag 8. september 2009

Oddstips - Onsdag

Langskuddet
42H Bosnia - Tyrkia 2,50
74B Venezuela - Peru 5,30

Samlet odds: 13,25

Bosnia har imponert samtlige fotballeksperter denne sesongen og har kun Spania foran seg på tabellen. På hjemmebane er de skumle og da er 2,50 en pen odds å spille på. Peru, Venezuela og Bolivia er de tradisjonelt dårligste landene i Sør-Amerika, fotballmessig sett. I år har Venezuela fått et løft og har en teoretisk sjanse til å nå Sør-Afrika, men det er ikke stor forskjell på disse landene og da er 5,30 en gavepakke!!


Den tidligere Chelsea -og Bayern München-stjernen Claudio Pizarro imponerte de fleste med 17 scoringer i Bundesliga i fjor. I år har han startet med 2 mål på 2 kamper for Werder Bremen og han kan fikse storgevinst på langoddsen dersom han fortsetter scoringen mot Venezuela.

Dagens trippel

31H Kamerun - Gabon 1,35
67H England - Kroatia 1,50
71H Spania - Estland (0-2)1,50

Samlet odds: 3,03

Kamerun kommer fra en 2-0 seier i helga borte mot nettopp Gabon. Hjemme blir det antageligvis enda lettere for Eto'o og Co. Kampene mot Kroatia byr alltid på dramatikk for engelskmennene. Men når England spiller hjemme og Kroatia mangler Modric, tror vi på Fabio Capellos menn. Spania storspilte mot Belgia på lørdag og vant med monstersifrene 5-0(!). Estland er et klart svakere lag enn Belgia, og en 3-målsseier er innen god rekkevidde.

Ingen kommentarer: