lørdag 5. september 2009

Oddstips - Lørdag

Dagens trippel:
72B Armenia - Bosnia Hercegovina B 1,35
84B Georgia - Italia 1,20
106B Peru - Uruguay 1,65

Samlet odds: 2,67

Armenia tar imot Bosnia i Yerevan i ettermiddag. Det skal være grei skuring for Bosnia og sin stjerne Edin Dzeko (Wolfsburg) som blir siklet på av alle de store europeiske klubbene. Med Bosnia-seier i dag, seiler de opp som store favoritter til playoff-plassen i gruppa, bak Spania som er overlegne.
Italia reiser imidlertid til Tblisi, idet som på papiret skal være plankekjøring, mens Uruguay besøker tabelljumbo Peru i natt norsk tid. Peru har ingenting å spille for, mens Uruguay kjemper om å frata Ecuador playoff-plassen i kvaliken. Dersom Uruguay taper denne kampen, kan de se langt etter noe VM-sluttspill.


Denne karen blir livsfarlig ikveld. Han er like god med beina som med hodet. Scoringssnittet hans ligger på smått utrolige 12 mål på 18 landskamper. Det er f.eks bedre enn både det Wayne Rooney og Fernando Torres har for sine land.(Husk også på at Dzeko spiller på et middelmådig europeisk landslag.)

Langskuddet:
68B Gabon - Kamerun 2,10
108B Argentina - Brasil 3,15

Samlet odds: 6,61

Gabon har hatt en flying start i sin VM-kvalikgruppe og leder meget overraskende over Togo, Marokko og Kamerun. På papiret skal alle de tre motstanderene være bedre, men til nå har Gabon stått unna. Vi tror imidlertid de må gi tapt for Kamerun og Samuel Eto'o til en pen odds.

Argentina ligger på fjerdeplass i den Sør-Amerikanse kvaliken, 5 poeng bak Brasil som leder. Hjemmebanefordelen skal man ikke kimse av, men med så god odds på Brasil lar vi tabellen tale for seg selv og håper at Maradona går på enda et tap :)

Ingen kommentarer: