tirsdag 7. april 2009

Villarreal - Arsenal (7. April kl. 20.45)

Villarreal kommer nettopp fra tap i Primera Division mot Alméria. De vil nok mer enn gjerne reise kjerringa mot nettopp Arsenal som de røk ut mot i semifinalen i 2006. Den gang spilte nåværende Villarreal-spiller Robert Pires i Arsenal.

"Jeg vil sende Arsenal ut om jeg kan" - Robert Pires

Ja, ingenting ville vel vært en bedre hevn for spilleren som ble byttet ut allerede etter 18 minutter i CL-finalen mot Barcelona. Grunnen var riktignok at Lehmann ble utvist og Almunia måtte inn for en eller annen, men Pires har aldri helt klart å tilgitt Arsené Wenger for at akkurat han måtte ut og se finalen fra benken, som Arsenal attpåtil klarte å tape i sluttminuttene. Lars Iver Strand skoret mot gamleklubben sin i går. Vil Robert Pires gjøre det samme i kveld?

Arsenal på sin side er i kjempeform og kommer fra Premier Leauge med 6 strake seirer, sist nå i helgen med en fin 2-0 seier hjemme mot Manchester City og er nok stinn av selvtillit etter dette. Om du ser bort ifra 0-1 tapet mot Roma, så er det en mannsalder siden Wengers elever har tapt, og de virker sterke.

Skader:
Santi Cazorla (Villarreal)
Robin van Persie, Eduardo da Silva, Abou Diaby og Tomas Rosicky (Arsenal)


Adebayor skoret begge målene mot City i helgen og kan være en potensiell matchvinner i kveld.

Selv med et relativt stort skadefravær, stiller allikevel Arsenal med et slagkraftig lag og med Adebayor i skoringsform så tror vi dette går Arsenals vei. (B)

Ingen kommentarer: