tirsdag 7. april 2009

Manchester United - Porto (Tirsdag 7. April kl. 20.45)

Manchester United har hatt det tøft i det siste, men kanskje var 3-poengeren mot Aston Villa det som skulle snu den dårlige trenden? Sist United møtte Porto i Champions League, røk de på hode ut etter overtidsscoring av Costinha. Manchester United får endelig tilbake sårt savnede Vidic i førsteelveren etter suspensjon. Rio Ferdinand pådro seg en skade på landslagssamling, Wes Brown (ankel) og Hargreaves (jumpers knee) er også utilgjengelige en stund til på grunn av langtidsskader.

Porto har vært strålende i den portugisiske ligaen med bare to tap etter 23 kamper og 44-16 i målforskjell og har en 4-5 poeng luke ned til de eneste laga som henger på; Sporting Lisboa og Benfica. De har i de siste fem kampene vunnet fire og bare spilt en uavgjort, mot nettopp Sporting Lisboa. Porto har ingen skadeliste foran kampen, men har 3 stykker som er usikre: Fucile, Freddy Guarín og Nelson Benítez.


Givanildo Vieira de Souza også kalt "Hulken" trenger ikke mange sjanser i kveld for å avgjøre kampen.

Vi tror Manchester United undervurderer Porto nok til at de sjokkerer Old Trafford. Vi tipper overraskende nok (B) i denne kampen.

Ingen kommentarer: