mandag 6. april 2009

Vålerenga - Tromsø (Mandag 6. April kl. 19.00)

Siste kampen i en forrykende runde sparkes igang ikveld. Til nå har stikkordene vært; 2X Diouf, Aarøy, Nannskog og Kovacs. Hvem skal putte ballen i nota i kveld? Vi vet at Lars Iver Strand er tilbake i Tromsø, fra nettopp Vålerenga. Kan han være den som skyter Tromsø til himmels? Eller hva med Sigurd Rushfeldt? I år fyller han 37, men er still going strong. Mange anser ham som en het kandidat til toppscorertittelen og det gjør også vi i fotballg33ks.


Goalgetteren Sigurd Rushfeldt kan være den avgjørende faktoren på Ullevål i kveld.

Hos Vålerenga har de slitt litt med scoringsformen i de siste. De har 2 stk. Abdellaoue som ikke har prestert all verden og de to andre spissene, Morten Berre og Bengt Sæternes har også vært anonym i år. Begge lagene har hatt en svak innledning på tippeligaen og trenger sårt en 3-poenger. Vålerenga har siden sist hentet inn en 19-åring fra Honduras, Mario Roberto Martínez. Han er visekaptein på U-20 laget, som har kvalifisert seg til VM. Blir spennende å se om han får seg noen minutter i kveld.

Medisinsk koordinator hos Vålerenga har ingen skadeliste å dele, men melder at Stefan Strandberg (f) er usikker foran kampen.

Bjørn Lidin Hansen (mb), Bovar Karim (mb) og Keijo Huusko (a)er alle ute med skader hos Tromsø, melder Morten Kræmer.

4 av de siste 5 tilsvarende oppgjør har endt uavgjort og idag følger vi statistikken. Vi tipper U.
----------------------------------------
(16.24): I tillegg til den opprinnelige skadelisten, er det nå klart at også Joel Lindpere er trukket fra Tromsøtroppen. Og kanskje enda verre; Sead Ramovic er meget usikker foran kampen grunnet trøbbel med lysken. Det vil isåfall være katastrofalt for Tromsø som nettopp offentliggjorde at reservekeeper Kenny Stamatopolous er utleid til FC Lyn. Ramovic vil bli testet i oppvarmingen foran kampen i dag og Tromsø vil ta en endelig beslutning da.
----------------------------------------
(18:42): Oppvarmingen er gjennomført og lysken til Sead Ramovic har ikke blitt noe bedre. Dermed får nyinnkjøpte Marcus Sahlman (Halmstad BK) sin tippeligadebut på Ullevål idag.

Ingen kommentarer: