torsdag 2. april 2009

Sven Göran Eriksson - sparken!

SISTE NYTT: Mexicanske Javier Aguirre (50) som trente landslaget i 01/02 sesongen og som ledet Atlético Madrid frem til februar i år, er nå på plass bare et døgn etter sparkingen av Eriksson!
-----------------------------------------------------------------------------------

Mannen som tidligere har ledet storlag som Benfica, Roma, Fiorentina, Lazio og Manchester City ble svært ettertraktet på markedet etter at han fikk sparken for City. Mexico snappet han opp, men etter bare under et år i jobben som landslagssjef fikk i dag Sven Göran Eriksson sjokkerende nok sparken.

Dette skjedde dagen etter det flaue tapet mot tabelljumbo Honduras (3-1). Mange spådde at Erikssons fremtid var usikker etter dette, men få trodde nok at det Mexicanske fotballforbundet ville reagere så raskt. Presidenten i MFA sa i en pressekonferanse i dag at de valgte denne avgjørelsen fordi de ikke ville risikere å gå glipp av VM-sluttspillet.

Jeg vil tro dette var en litt _vel_ forhastet slutning av fotballforbundet, men på den annen side kommer nok ikke Eriksson til å være arbeidsledig særlig lenge. Dessuten kommer nok fallskjermen på 30 millioner godt med.



Fotballg33ks følger saken kontinuerlig og vil komme med oppdateringer etterhvert.

1 kommentar:

Anonym sa...

UUUUT!!!