torsdag 9. april 2009

Oppsummering

Vi har hatt noen virkelig spennende kamper både i går og i kveld og vi vil se nærmere på de resultatene som kanskje er mest oppsiktsvekkende.

Liverpool - Chelsea (1-3)


Litt dristig tippet fra vår side,(H), men Liverpool hadde vært i kjempeform før kampen og det var vanskelig å komme bort ifra at det var svake favoritter på Anfield. Chelsea og en fantastisk Ivanovic gjorde imidlertid vårt tips til skamme. Nå blir det et knalltøft, men ikke umulig returmøte i London. Vi husker med glede tilbake til 2. omgang i CL-finalen mot Milan.

Shakthar Donetsk - Marseille (2-0)

Franskmennene, anført av en skoringshissig Mame Niang var storfavoritter foran kampen, men IGJEN har Shakthar rystet fotballeuropa. Man kan spørre deg hva som skjer med Ukrainerne for tiden som fortsatt har 2 lag igjen i UEFA-cupen og som hadde med Metalist Kharkiv helt til forrige runde. Marseille kommer til å gå rett i angrep i returkampen, men vi tror og håper at de oransje kan stå imot :)

Jadson puttet i kveld også. Han har nå 3 mål i turneringen totalt.

Videre spilte Manchester City og Udinese to forferdelige kamper i kveld, og har nesten gitt opp håpet om avansement. Dynamo Kiev derimot kjempet seg til uavgjort mot PSG og kan kanskje slå følge med Shakthar Donetsk til semifinalene.

Ingen kommentarer: