søndag 12. april 2009

Oddstips - Søndag

Langskuddet:
88B Stuttgart - Hamburger SV 3,00
89B Bayer Leverkusen - Werder Bremen 2,70

Samlet odds: 8,10

Hamburg kjemper med Bayern München og Wolfsburg om ligagullet i Bundesliga. Med poengtap i denne kampen vil det bli tøft å vinne serien i år. Leverkusen ligger én plass foran Bremen på tabellen, men de er i dårlig form og vi tror derfor Bremen kan vinne denne kampen.

Piotr Trochowski (Hamburg) var med på å senke Manchester City i UEFA-cupen. Idag vil han prøve på det samme mot Stuttgart.

Dagens trippel:
86H Marseille - Grenoble 1,30
92B AC Horsens - Brøndby 1,45
97H Sevilla - Getafe 1,40

Samlet odds: 2,64

Marseille ligger barre ett lite poeng bak Bordeaux og Lyon i kampen om Ligue 1, og Grenoble skal ikke være i stand til å kunne ødelegge for dem. Horsens kommer rett ifra tap mot AGF, mens Brøndby kommer fra en meget sterk 2-0 seier over Aalborg. Om ikke Brøndby vinner denne, vil FC København dra i fra i Superligaen og pr. dags dato er det kun målforskjellen som skiller dem. Sevilla ligger på tredjeplass i Primera Division, men ligger et godt stykke bak Barcelona og Real Madrid. Allikevel skal ikke Getafe by på noen problemer i dagens match, som ligger på 17. plass.

Lykke til :)

3 kommentarer:

Thomas sa...

Utrolig naivt å tru at et lag som HSV ska slå selveste VfB? VfB e jo også med i tittelkampen me tanke på at det e igjen en 7-8 matcha enda, og pga. mindre poeng treng dem seieren mer enn HSV for å få kvalikk t CL. Vil tru HSV bynnje å sekt sæ inn på CL, og dermed vart for defensiv.

Men, mang vil kanskje påstå at sånne ting e lettar å spå etterpå.

Anonym sa...

"Stuttgart kommt!"

Unsre Mannschaft kommt aus Stuttgart,
Sie ist unser Stolz, unser ganzes Leben. Ob München, Hamburg oder Dortmund, egal wo wir sind,
wir werden alles geben. Stuttgart strahlt in rot und weiß. VfB auf Europa heiß!Ob Abstiegskampf oder Champions League, wir singen dieses Lied!

Det va jo trossalt et langskudd da Thomas. Vi legg oss flate og prøva på nytt til midtuka :)

Andreas sa...

Bra bloggeinitiativ, men dette blir nok også siste gang jeg leser den, ettersom dere spilte på borteseier i Stuttgart sin kamp. Skamme seg.