torsdag 2. april 2009

Bolivia - Argentina

Bolivia 6 _________ 1 Argentina
Martins 11'___________Gonzalez 25'
Botero 34,53,56'
Da Rosa 46'
Torrico 87'

Hjemmekampene til Bolivia spilles i hovedstaden La Paz ca. 3600 m.o.h. Jeg har selv vært oppe på 3300 meters høgde og vet hvor mye mer anstrengende det er å bedrive idrett under slike forhold. Bolivianerne er født og oppvokste her og får mye mer ut av oksygenen enn hva f.eks argentinere og brasilianere kan gjøre. Jeg så litt av kampen på nett-tv og resultatet lyver ikke. Bolivia rundspilte til tider Argentina og det var direkte flaut å se forsvarsspillet til Heinze & Co. Den ferske landslagssjefen Diego Maradona sa etter kampen at for hvert mål Bolivia skoret, var det som å bli knivstukket i hjertet.


Bolivias Marcelo Martins feirer etter 1-0 mot Argentina


Joauquin Botero feirer sitt 2. mål for dagen. Det ble til slutt hattrick på spissen.


Lionel Messi etter at dommeren har blåst for full tid.

En fantastisk gjennomført prestasjon av Bolivia som nå er inne i kampen igjen om playoff eller evt. direkteplass til sluttspillet. 4 lag går direkte videre fra Sør-Amerika, mens nasjonen på 5. plass må reise til Karibia og spille 2 kvalikkamper mot 4. laget der. Mest sannsynlig Honduras, El Salvador e.l land.

Argentina må bare prøve å glemme dette fortest mulig. Bolivia er ranket som et av de dårligeste lagene i Sør-Amerika sammen med Venezuela og her skulle de hatt med seg 3 poeng. En meget underholdende kamp, og det morsomste av alt er at dette ikke var noen aprilspøk! :)

Ingen kommentarer: